Portfolio

Elmoos communicatie werkt of werkte voor Hematon, Zorgcoöperatie Bronckhorst, Sensire, Ledenvereniging Evean/Icare, deltaWonen, Revant revalidatie, Spring Kinderopvang, Darmkanker Nederland, Memori, Helicon, Emolife, Sint Maartenskliniek, Kadera aanpak huiselijk geweld, Sint Elisabethziekenhuis en nog veel meer…

Recente opdrachten

Hoofdredacteur Hematon Magazine en contentmanager www.hematon.nl

Hematon MagazineHematon is de patiëntenorganisatie voor patiënten met een hemato-oncologische aandoening en mensen die een stamceltransplantatie hebben ondergaan. Ik ben hoofdredacteur van het kwartaalblad Hematon Magazine en contentmanager van de website van Hematon. Samen met het redactieteam stel ik de onderwerpen vast, ik stuur de (vrijwillige) redacteuren en fotografen aan en ben verantwoordelijk voor de eindredactie en overleg met de art director. Voor de website maak en actualiseer ik het contentplan, stuur de (vrijwillige) redacteuren aan, zorg voor de nieuwsvoorziening en werk ik nauw samen met de webmasters.

Communicatieadviseur Zorgcoöperatie Bronckhorst

Zorgcoöperatie Bronckhorst is opgericht door burgers uit de gemeente Bronckhorst. Een zeer uitgestrekte Achterhoekse gemeente, die uit maar liefst 44 kernen bestaat. Zorgcoöperatie Bronckhorst wil, samen met dorpsraden en lokale belangenorganisaties, de kleine kernen hun leefbaarheid en vitaliteit teruggeven. Door als burgers zelf het heft in handen te nemen. Elmoos communicatie adviseert het bestuur over communitybuilding en het mobiliseren van burgers om deel te nemen aan de projecten van Zorgcoöperatie Bronckhorst. Daarnaast zorg ik, samen met mijn collega’s van CoCo Demare, voor huisstijl, website, flyers en andere communicatiemiddelen.

Communicatieadvies en conceptontwikkeling Memori

Gedenkplaats MemoriMemori is een platform met online gedenkplaatsen voor overledenen. De gedenkplaats is er om nabestaanden te condoleren en herinneringen aan de overledene te bewaren. Memori wil op die manier mensen dichter bij elkaar te brengen rondom een overlijden. Elmoos communicatie werkt mee aan de productontwikkeling en marketingcommunicatie van Memori.

Herpositionering Sensire Dieet en Voeding

Samen met de diëtisten van Sensire – en volgens de principes van de reflectieve communicatiescrum – heeft Elmoos communicatie een plan ontwikkeld voor een nieuwe positionering en vernieuwde communicatie van Diëtetiek en Voeding. Het bijzondere van dit project was dat het plan, tijdens de ontwikkeling ervan, door de diëtisten zelf direct werd uitgevoerd en zonodig bijgesteld.

Conceptontwikkeling, hoofdredactie en content Spring Magazine

Spring Magazine

Veel ouders kennen Spring Kinderopvang als een fijne en veilige opvangplek voor hun kinderen. Maar ze weten niet hoeveel pedagogische kennis en vaardigheden daarvoor nodig zijn. En welke schat aan ervaring Spring in huis heeft. Met Spring Magazine wordt dat een beetje duidelijk. Het is een lifestyleblad over kinderen en hun ontwikkeling, dat op een onnadrukkelijke manier het pedagogische gezag van Spring vestigt.